Genç: "Kapımız her zaman halkımıza açık"

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç vatandaşın taleplerini dinliyor.

Genç: "Kapımız her zaman halkımıza açık"

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Halk Günü'nde çok sayıda vatandaşla bir araya geldi.


Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek not alan Başkan Genç, bunları çözüme kavuşturmak üzere ilgili birim müdürlerine iletti. Çok sayıda birim müdürü toplantıya katılarak vatandaşlar tarafından dile getirilen sıkıntıları ve talepleri dinledi. 

Genç:

"SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

Bugüne kadar çok sayıda Halk Günü Toplantısı’nda Ortahisarlılarla bir araya gelen Başkan Genç, bu toplantıları katılımcı belediyecilik anlayışının vazgeçilmez unsuru olarak gördüğünü belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz göreve geldiğimizde koltuğa çakılı belediye başkanı olmayacağımızı defaatle söyledik. Biz hem vatandaşlarımızın arasına çıkıyoruz hem de vatandaşlarımızı bizzat makamımızda ağırlıyoruz. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Böylece hem çevremizde neler olup bitiyor bunları da yakından müşahede etme imkanımız oluyor.  Bizim kapımız her zaman halkımıza açıktır. Bunu da bugüne kadar gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Çeşitli nedenlerle ziyaretine gidemediğimiz ya da bir şekilde buluşma imkanı bulamadığımız vatandaşlarımızla bu toplantılarda bir araya geliyoruz. Böylece biz onları, onlar da bizi yakından tanıma fırsatını bulmuş oluyor. Hem de bizden ne istiyorlar, ne gibi sıkıntıları var, bizim yönetim anlayışımızdan memnunlar mı? Bütün bu soruların cevaplarını yapmış olduğumuz toplantılarla öğrenmiş oluyoruz. Ve sorunları da yakından takip ediyoruz. Bunun yanında göreve geldiğimiz günden beri mahalle ziyaretleri yaparak, buraya kadar gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızı, kendi oturdukları yerde bizzat ziyaret edip isteklerini ve şikayetlerini dinliyoruz. Biz bunları katılımcı belediyecilik anlayışının vazgeçilmez bir unsuru olarak görüyoruz. "

Genç:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber