Genç: Cumhurbaşkanımız ve milletimiz darbenin önünde durdu

Ahmet Metin Genç Haber61'e konuştu

Genç: Cumhurbaşkanımız ve milletimiz darbenin önünde durdu
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon'da yapılan 15 Temmuz'un 1. yıl dönümü etkinliklerinde Haber61'e konuştu.

Genç şöyle konuştu;

1. yılını idrak ediyoruz. 15 Temmuz 2016 tarihinde çok önemli bir noktadır. Önemli bir dönüm noktasıdır. 15 Temmuz'da içerdeki ihanet şebekesi bağımsız Türk Milleti'nin iradesini yıkmaya çalıştı. Daha önce yaptığımız milli mücadelenin değişik bir versiyonunu yaşıyoruz. Kırk yıl bizim içerimizde kalarak milletin iradesini baltalamak istediler. Ancak milletimiz bunun önünde durdu. Cumhurbaşkanımızın cesareti darbenin önünde durdu. Bu tarihi unutmamak gerekir. Gelecek yıllara da aktararak yeni bir şuur yaratmak istiyoruz. 15 Temmuz'da hepimizin aday olarak meydanlara çıktığı ve Allah'ın takdiriyle olan 249 şehidimizi anıyoruz. Burada ilimizde de bu koordinasyonu yapanlara teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler