Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

Başkan Ahmet Metin Genç Çağlayan'da yapılan spor tesislerini inceldi.

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

Başkan Ahmet Metin Genç, “Altyapımızı sportif anlamda ne kadar güçlü tutarsak, bu oranda başarıya imza atmış oluruz. Genç yeteneklerimizin yetişmesi için spor tesislerine ihtiyacımız var. Birçok yetenekli sporcumuz ve futbolcumuz amatör spor kulüplerimizden yetişiyor.” dedi. 

Ortahisar Belediyesi Ahmet Metin Genç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ile Çağlayan Mahallesi’nde yapılan yeni spor tesisini inceledi. 

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

“PROJELER BAŞARIYI DA BERABERİNDE GETİRDİ”

Çağlayanspor ve bölge takımlarına hizmet edecek olan tesisle ilgili Birdal Öztürk’ten bilgi alan Başkan Genç, hayata geçirilen projelerle, Trabzon’da son yıllarda amatör spor kulüplerinin yararlandığı spor tesislerinin arttığını, bu durumun da başarıyı beraberinde getirdiğini ifade etti.  
Başkan Genç, sahada futbol oynayan gençlerle hedefleriyle ilgili sohbet etti. 

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

“GENÇ YETENEKLERİ SPORA KAZANDIRIYORLAR”

Elde edilen sportif başarılarda amatör spor kulüplerinin çok büyük etkisinin olduğuna dikkati çeken Başkan Ahmet Metin Genç, “Çağlayan Mahallemizde amatör spor kulüplerimize hizmet edecek futbol tesisini yerinde inceledik. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bütün Türkiye çapında hayata geçirilen irili ufaklı birçok spor tesisi var. Bu tesisler sayesinde spor altyapısı ülkemizde oldukça iyi durumda. Amatör spor kulüplerimiz şehrimiz için çok önemli. Şehrimizde birçok amatör spor kulübü var. Yeteneği olan gençlerimizin ve çocuklarımızın spora kazandırılmasında amatör kulüplerimizin çok büyük etkisi var. Altyapımızı sportif anlamda ne kadar güçlü tutarsak, bu oranda başarıya imza atmış oluruz. Genç yeteneklerimizin yetişmesi için de spor tesislerine ihtiyacımız var. Birçok yetenekli sporcumuz, futbolcumuz bu kulüplerimizden yetişiyor. Burada ziyaret ettiğimiz tesis bu anlamda çok mühim bir işlevi yerine getirecek. Sahası, tribünü, soyunma, dinlenme odaları ve diğer üniteleriyle gerçekten de harika bir tesis burada hayat bulmuş. Şehrimize hayırlı olsun.” diye konuştu.  

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

“DESTEK İÇİN İMKÂNLARIMIZI ZORLUYORUZ”

Ortahisar Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri başta olmak üzere, birçok spor organizasyonuna destek olduğuna vurgu yapan Genç, “Belediyemize ait olan arazinin bir bölümünü spor tesisinin yapılması için Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze tahsis etmiştik. Çok güzel bir futbol tesisinin burada hayat bulmasından son derece memnunum. Bundan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk ile Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na bu vesilelerle bir kez daha teşekkür ediyorum.  Ortahisar Belediyesi olarak bugüne kadar başta amatör spor kulüplerimiz olmak üzere her türlü spor organizasyonuna destek olduk. Fiziki mekân ihtiyacının yanında, ekipman desteğinde de bulunduk. Trabzon’un sportif başarılarla adını duyurması ve spor şehri unvanını koruması için bu destekler çok önemli. Belediye olarak bunun bilincindeyiz. Bundan dolayı da bütün imkânlarımızı zorlayarak spor kulüplerimize destek oluyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

Genç, Çağlayan’da yapılan spor tesisini inceledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler