Genç, Berat Kandili'ni kutladı

Başkan Genç Berat Kandili ile ilgili mesaj yayınladı.

Genç, Berat Kandili'ni kutladı

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında Müslüman dünyasının Berat Kandili'ni kutladı. 


Mesajında Berat Kandili'nin pek çok hayrı ve feyzi içinde barındıran mübarek bir gece olduğuna dikkat çeken "Berat Kandili, mübarek Ramazan ayı öncesinde idrak ettiğimiz son kutsal gecedir. Bu vesileyle bir nevi bütün Müslümanları Ramazan ayının uhreviyatına bizi hazırlayacak, bize kulluk vazifemizi, görevlerimizi ve sorumluluklarımızı hatırlatacak kandil gecelerimizden bir tanesidir. Her yıl Şaban ayının 15. gecesinde kutladığımız Berak Kandili Müslümanlar için Yüce Allah'tan bağışlanma ve af dileme gecesidir. Bu mübarek gecede yapacağımız bütün ibadetleri ve duaları Yüce Mevlâmız (C.C) kabul ve makbul eylesin. Berat Kandili pek çok sevabı ve feyzi içinde barındıran kutsal bir gecedir. Müslümanlar olarak bu gecenin feyzinden olabildiğince istifade etmeliyiz. Yüce Rabbimizden dileğimiz ve niyazımız Berat Kandili'nin Türkiye'mize, bütün Müslüman dünyasına barış, huzur ve kardeşlik getirmesidir." ifadelerine yer verdi.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler