Genç: "Asli görevimize yoğunlaşacağız"

Ahmet Metin Genç Beşirli Mahallesinde ziyaretlerde bulundu.

Genç: "Asli görevimize yoğunlaşacağız"

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 1 Nolu Beşirli Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinledi. Vatandaşlar tarafından çok sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Başkan Genç, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra vatandaşlara gösterdikleri tepkilerden dolayı teşekkür etti.

Mahallelilerle sohbetinde Trabzonluların bu süreçte çok başarılı bir sınav verdiğini belirten Başkan Genç, darbe sürecinin atlatılmasıyla birlikte bundan sonra belediyenin faaliyetlerini ve hizmetlerini yerine getirmeye odaklanacaklarını söyledi.

BÜTÜN MAHALLELERE EL ATTIK

1 Nolu Beşirli Mahallesi Muhtarı Muhittin Eyüpoğlu'ndan ve vatandaşlardan mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Genç Ortahisar'ın 85 mahallesinin tamamına dokunmaya çalıştıklarını ifade ederek, "2016 Yılı Yatırım Programında bütün mahallelerimizle ilgili yatırım planlarını yaptık. Tabiri caizse her yıl olduğu gibi bu yıl içinde de bütün mahallelerimize el atacağız ve planladığımız hizmetleri yerine getireceğiz. Bu yıl içinde 30'un üzerinde mahallemizde çalışmalarımızı tamamladık. Öncelikle yol problemleri başta olmak üzere, çöp, kaldırım, yağmur suyu vb. meseleleri çözmek için ekiplerimiz çok yoğun mesai harcıyor. Bizim birebir mahallelerimizi ziyaret ederek gördüğümüz sorunların yanında vatandaşlarımız tarafından bize bildirilen öncelikli talepler de var. Bunları da gündemimize alarak çözüyoruz. Daha önce de 1 Nolu Beşirli mahallemizi çeşitli vesilelerle birçok kez ziyaret ettik. Ve sizlerle istişare ederek sorunlarınıza birlikte çözümler ürettik. Sizler de mahallenizde şu ana kadar yaptığımız hizmetleri takip ediyorsunuz, görüyorsunuz. Tabi bizim de eksiklerimiz olabilir bunun içinde bu eksiklerimizi sizlerden dinlemek için bu ziyaretleri gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.






 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber