Genç, AK Parti'nin kuruluşunu tebrik etti

Başkan Ahmet Metin Genç Ak Parti'nin kuruluş yıldönümü ile ilgili mesaj yayınladı.

Genç, AK Parti'nin kuruluşunu tebrik etti

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti'nin 16. kuruluş yıldönümü ile ilgili bir mesaj yayınladı.


Mesajında AK Parti'nin kuruluşunu tebrik eden Başkan Genç, AK Parti'yle birlikte hakiki anlamda millet iradesinin ilk defa iktidara taşıdığını belirterek, "Kendisini milletine ve ülkesine hizmete adamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde 14 Ağustos 2001'de siyaset dünyasına ayak basan AK Parti yine Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde daha da güçlenerek yoluna devam etmektedir. Gücünü milletten alan AK Parti 16 yıldır yapmış olduğu devrimlerle her geçen yıl daha da kuvvetlenerek yoluna devam etmiştir. Türk milleti ilk defa hakiki anlamda milli iradesini demokratik yolları kullanarak iktidara taşıdı. Uzun yıllar ötekileştirilmiş, adeta kendi devletinden dışlanmış ve üvey evlat muamelesi gören geniş halk kesimleri AK Parti sayesinde 16 yıldır devlette geniş bir temsil imkanı bulmuştur." dedi.  

"AK PARTİ SIRTINI MİLLETE DAYADI"

Başkan Genç mesajında şu ifadelere yer verdi: Türk siyasetinde bütün halk kesimlerine hitap eden, onları muhabbetle kucaklayan AK Parti Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşsiz liderliği ve önderliğiyle bütün milletin yegane sesi konumuna yükselerek devletin ve milletin bekası için hiçbir fedakarlıktan çekinmemiştir. Ekonomide, siyasette, eğitimde, sağlıkta ve adalette yapmış olduğu sayısız devrimlerle yoluna sarsılmaz bir şekilde devam eden AK Parti sırtını her zaman millete dayamıştır. Millettin gücünden başka güç tanımamıştır. AK Parti iktidarları döneminde halk devletiyle barışık hale geldi ve bu sayede de en kritik anlarda devletine ve hükümetine sahip çıkarak adeta Türkiye'nin kaderini değiştirdi. İlk defa gerçek anlamda siyasetçi-vatandaş bağı kuran AK Parti ülkemizin en ücra köşelerine ulaşarak devlet-vatandaş birlikteliğini sağladı. Her zaman ezilenlerin, mazlumların sesi olan AK Parti'nin hiçbir zaman milletten başka dayanak noktası olmamıştır. Gücünü milletten alan, sırtını millette dayayan AK Parti, Türk siyaset tarihine ismini altın harflerle yazdırmıştır. Bu vesilelerle cümlelerime burada son verirken AK Partimizin 16. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum, bütün dava arkadaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, üyelerimize ve AK Parti'ye sevdalı olan herkese çalışmalarında başarılar diliyorum. Yolları açık olsun diyorum.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber