Genç, AK Parti Gençlik Kolları'nı ziyaret etti

Başkan Ahmet Metin Genç AK Parti Trabzon Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Genç, AK Parti Gençlik Kolları'nı ziyaret etti

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Toplantısı'na katıldı.  


AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Genç, yapılan çalışmalarla ilgili yönetim kurulu üyeleriyle istişare etti. Gençlik Kolları'na hitap eden Genç,  AK Parti'nin 15 yıllık iktidarında seçme ve seçilme yaşının 18'e indirilmesi dahil pek çok yasal düzenleme yaparak gençlerin siyasete aktif katılımının önünü açtığını söyledi.

Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: Ülkemiz ve AK Partimiz çok önemli bir süreçten geçiyor. Hem ülkemize hem de AK Parti'ye yapılan saldırıların arttığına şahit oluyoruz. Burada hedef AK Parti üzerinden Türkiye'yi tökezletmek, ekonomik ve askeri gelişimini durdurmaktır. Bizler hem AK Parti'ye hem de Türkiye'ye yönelik iç ve dış tehditleri çok analiz etmeliyiz. Eğer bunu yapamazsak meselelere yanlış çözümler üretiriz. Ülkemiz 2003'ten bu yana AK Parti'yle birlikte ekonomik ve siyasi olarak belli bir seviyeye geldi. En önemlisi de vesayet kurumlarının bütün devlet yapısına nüfuz etmiş durumu ortadan kaldırıldı. Artık bugün kimse ne askeri, ne finansal ne de hukuki olarak vesayet kurumlarının baskısından söz etmiyor. Şu anda siyasette gençlerin temsil oranı her zamankinden daha fazla. Son anayasa değişikliğiyle seçilme yaşını 18'e indirerek gençlerin siyasete aktif katılımının önünü açtık. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ve AK Parti'de görev alan çok sayıda genç milletvekilimiz var. Biz AK Parti olarak gençlerimize güveniyoruz. Onların siyasi partilere katılımını önemsiyoruz. AK Parti'nin 2023, 2053 ve 2073 hedeflerini gerçekleştirmek için şimdiden yetişmiş ehliyetli kadroları vardır. Bu da ileriye güvenle bakmamızı sağlıyor. AK Parti Trabzon Gençlik Kolları'nın dinamik ve yetişmiş kadrosundan ziyadesiyle memnun kaldık. Burada, büyük çoğunluğu yüksek öğrenim görmüş, kendini yetiştirmiş ve AK Parti davasına kendini adamış gençlerimizi gördükçe bizlerin memnuniyeti arttı. Sizler partimizi ve ülkemizi geleceğe taşıyacak kadrolarsınız.

Genç, AK Parti Gençlik Kolları'nı ziyaret etti

"PROJELERİ ANLATTI"

Ortahisar Belediyesi'nin yaptığı projelerden de bahseden Başkan Genç, "Beşirli sahilindeki Ekopark'ımızı hizmete açtık. Özellikle hafta sonları vatandaşların uğrak mekanı oldu. Gezip, görenler çok olumlu bildirimler yapıyor. Diğer yandan belediye hizmet binamızın temelini attık. Şu anda toprak altında kalan katların inşaatı başlamış durumda. Tünel Akvaryu, Projemiz de Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Çok yakın bir zamanda uygulama ihalesine çıkacağız. Tarihi İpekyolu Canlandırma Projemiz ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yasal prosedürler bitti. Tasarım ve projelendirme aşamasına geçtik. Pelitli ve Kemeraltı projemiz de devam ediyor. Kemeraltı'nın 2. ve 3. etabını Kültür Bakanlığı yapacak. Pelitli'de ise projenin %40'ı tamamlandı." şeklinde konuştu.

Genç, AK Parti Gençlik Kolları'nı ziyaret etti
 
"15 YILDIR GÜCÜMÜZDEN BİR ŞEY KAYBETMEDİK"

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali de toplantılarına iştirak eden Başkan Genç'e teşekkür ederek, "Başkanımız toplantımıza katılarak bizleri onurlandırdı, şereflendirdi. Kendisine bu ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu ziyaretle daha da güçlendik ve moral bulduk. Gençlik Kolları olarak yaptığımız hem türlü faaliyette bizlere çok büyük destekleri oluyor. AK Parti'de dayanışma ve işbirliği diğer partilerden farklıdır. Bu birlik ve dayanışma sayesinde de 15 yıldır gücünden bir şey kaybetmemiştir." diye konuştu.

Genç, AK Parti Gençlik Kolları'nı ziyaret etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler