Gazeteciler Cemiyeti başkanları Akçaabat'ta buluştu

Ülke genelindeki bütün illerin Gazeteciler Cemiyeti Başkanları Akçaabat’ta bir araya geldi.

Gazeteciler Cemiyeti başkanları Akçaabat'ta buluştu

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı ve ülkedeki bütün illerin Gazeteciler Cemiyet başkanları Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile bir araya geldi.

İçişleri Bakanlığı Projesi Kapsamında ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı organizesinde bir dizi programı icra etmek için Trabzon’da bir araya gelen Gazeteciler Cemiyeti başkanları Akçaabat programı kapsamında Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ile bir araya gelerek istişarelerde bulundular.

Program kapsamında İl genelinde bir dizi ziyaretlerde bulunacak olan cemiyet başkanları; 23. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Cemiyeti Çalıştayını da Trabzon’da yapacak.

Akçaabat’ta yapılan programda konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim “Kıymetli Cemiyet Başkanlarımız ve basınımızın güzide temsilcileri,

Trabzon gazeteciler Cemiyeti tarafından organize edilen program vesilesiyle Kültür Sanat ve Turizm Şehri Akçaabat’ımıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Trabzon gazeteciler cemiyetimiz güzel işlere imza atmaya devam ediyor. Böylesine büyük bir organizasyon tertiplemek hiç de kolay olmasa gerek. Cemiyet Başkanımız Ersen Küçük’e bu organizasyondan bana bahsetti. “Başkanım Türkiye’deki bütün illerin gazeteciler cemiyeti başkanları burada olacak. Onlarla Akçaabat’ta bir araya gelir misiniz?” diye sordu. Ben de “ne demek seve seve memnuniyetle Ersen Başkan” dedim. Bugün burada sizlerle bir arada olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ayrıca Ülkemizdeki bütün illerin gazeteciler cemiyeti başkanlarının Trabzon’da bir araya gelmesi, böylesine organizasyona ev sahipliği yapıyor olmamız bizler için büyük bir onur kaynağı. Bu vesileyle Cemiyet Başkanımız Ersen Küçük’e ve yönetimine teşekkür ediyorum.

Kıymetli Gazeteci kardeşlerim.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden sizin nezdinizde tüm gazeteci arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum.

Gerçekten çok kutsal bir mesleği icra ediyorsunuz. Tüm şartlar altında doğru, tarafsız ve gerçek haber yaparak bizleri ve kamuoyunu olaylar, haberler hakkında aydınlatıyor ve bizleri yaşananlardan haberdar ediyorsunuz. Sizlerden Allah razı olsun.

Bu vesileyle Trabzon’a Akçaabat’a bir kez daha hoş geldiniz diyor, program kapsamında düzenlenecek olan 23. Gazeteciler Konfederasyonu Çalıştayının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’e desteklerinden ötürü plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber