“Gazeteci demek milletin sesi demektir!”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den gazeteciler günü mesajı...

“Gazeteci demek milletin sesi demektir!”
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Revi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Gazeteci demek, milletin sesi demektir. Milletimizin sesi olurken basın ahlakından, objektiflikten ve demokrasiden yana olup kamuoyunun haber almasını sağlayan bütün gazetecilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum. Fedakarlıkla beraber cefakar bir şekilde görevini yerine getiren, şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol üstlenen kıymetli basın mensuplarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORLAR

Başkan Revi açıklamasına şu sözlerle devam etti: “Basın mensuplarımız, bizlerin yaptığı faaliyetleri ve  programları kıymetli vatandaşlarımıza aktarmada köprü görevi görmektedirler. Vatandaşlarımızın gözü, kulağı ve aynı zamanda sesi olan gazetecilerimizi tebrik ve takdir ediyorum. ‘Devlet ve Millet’ menfaati gözeterek milli bir şuurla görevini yapan kıymetli basın mensuplarımız bizler için çok büyük bir önem taşımaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle çalışan gazetecilerin ve ara vermiş olanların bu anlamlı gününü tebrik ediyor, vefat eden gazetecilere ise Allah’tan rahmet diliyorum.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber