FLAŞ FLAŞ Trabzon’da iş adamları cemaatin Hizmet Eri çıktı

Trabzon’da gözaltına alınan iş adamlarının bir kısmının örgütün hizmet eri olduğu ortaya çıktı.

FLAŞ FLAŞ Trabzon’da iş adamları cemaatin Hizmet Eri çıktı
Haber : Şükrü Üçüncü
Trabzon’da FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında bir süre önce gözaltına alınan 44 iş adamının soruşturma detaylarına Haber61.net ulaştı.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Trabzon’da FETÖ/PDY terör örgütünün finans kaynaklarına yönelik operasyon düzenledi. Bu kapsamda Trabzon’da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren 44 iş adamı gözaltına alınarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi.
 
44 iş adamı burada sorgulanırken çok çarpıcı detaylara ulaşıldı. MİT’den gelen Bylock raporuna göre iş adamlarından 10’nun Bylock kullanıcısı olduğu ortaya çıktı. Yine aynı raporda yer alan bilgilere göre; İş adamlarının arasında bulunan ve tutuklanan 25 şüphelinin ise; örgütün ‘Hizmet Eri’ olduğu ve bu kapsamda da Afrika ülkelerine giderek örgüt adına faaliyetlerde bulundukları tespit edildi.
 
Öte yandan mahkemeye sevk edilen 44 kişiden 25’i tutuklanırken 19’u da adli kontrol şartı ile serbest kalmıştı.
 

 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber