Fındık şaşkınlığı

Geçen yıl 22 lira olan fındık 10 liraya düştü   Ordu’da geçen sezon serbest piyasada 22 liraya kadar yükselen fındığın kilogram fiyatının bu sezon 10 liraya kadar düşmesi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı tepki gö

Fındık şaşkınlığı
Geçen yıl 22 lira olan fındık 10 liraya düştü
 
Ordu’da geçen sezon serbest piyasada 22 liraya kadar yükselen fındığın kilogram fiyatının bu sezon 10 liraya kadar düşmesi Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı tepki gösterdi.
 
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Şahin, “Şu anda maalesef oluşan arz talep dengesine göre fiyatlar, alıcıların insafına göre belirleniyor. Biz buna üzülüyoruz. Lütfen birileri buna ‘dur’ desin” dedi.
 
Ordu Esnaf Odası Başkanı Aydın Bostancıoğlu da, “Bu yıl rekolte ve fiyatlardaki yüksek beklenti esnafı borç ödeme konusunda ümitlendirdi de bugün yaşanan fiyat düşüşleri esnafı hayal kırıklığına uğrattı” şeklinde endişesini dile getirdi.
 
Levent Ustabaşı'nın haber analizi için tıklayın
ak.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber