FETÖ'den gözaltına alınan Maçka Jandarma Komutanı hakkında flaş gelişme!

Yapılan teknik incelemede dikkat çeken ayrıntı

FETÖ'den gözaltına alınan Maçka Jandarma Komutanı hakkında flaş gelişme!
İzmir’de yürütülen ‘Kripto subaylar operasyonu’ dahilinde gözaltına alınan bir şahsın vermiş olduğu ifade sonrasında gözaltına alınan Maçka İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zabit Zengin’in telefonundaki verilerin silindiği öğrenildi. 

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta gözaltına alınan Teğmen Zabit Zengin’in, Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde 5 gündür sorgusu devam ediyor. PKK ve FETÖ terör örgütlerine bakan uzman ekipleri tarafından sorgulanan Zengin’in bu zamana kadar ifade vermediği, soruları da yanıtsız bıraktığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, Teğmen Zengin’in cep telefonu ve bilgisayarı Trabzon Siber Suçlar İle Mücadele Şube Müdürlüğünde teknik incelenmesine devam ediliyor. Bu teknik incelemelerde ise dikkat çeken bir ayrıntı ise gözlerden kaçmadı. Zengin’in kullandığı cep telefonuna format atıldığı ve tüm verilerin silindiği anlaşıldı.

Diğer elektronik cihazların teknik incelemesine ve Zengin’in sorgusuna devam edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber