Felaket bölgesinden Trabzon'a teşekkür

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 19 araç ve iş makinesi ile Artvin’nde yaraların sarılmasına katkı sağlıyor    Aşırı yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinden hemen sonra bölgeye çok sayıda araç ve iş makinesi göndererek selin izlerinin silinmesine yar

Felaket bölgesinden Trabzon'a teşekkür
Trabzon Büyükşehir Belediyesi 19 araç ve iş makinesi ile Artvin’nde yaraların sarılmasına katkı sağlıyor 
 
Aşırı yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinden hemen sonra bölgeye çok sayıda araç ve iş makinesi göndererek selin izlerinin silinmesine yardımcı olan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne Artvinlilerden teşekkür geldi.
 
Büyükşehir Belediyesi ekipleri selin en çok vurduğu ilçelerden biri olan Hopa’da hayatın normale dönmesi için çalışmalarını 19 araç ve iş makinesi ile yoğun olarak sürdürüyor. Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan Hopa’da hayıtın yavaş yavaş normale dönmeye başladığını kaydederek, “Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Herkesten Allah razı olsun. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden araç ve iş makinesi olarak bizlere destek veriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Artvin Belediyesi, Rize Belediyeleri destek veriyor. Bu belediyelerimiz hep yanımızda. Trabzon Büyükşehir Belediyesi gönderdiği çok sayıda araç ve iş makinesi ile bizlere önemli destekler veriyor. İnşallah birkaç gün içinde yaşam alanlarını tekrar hizmete sunmak için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 
Hopa ilçesi Ortahopa Mahalle Muhtarı Turgut Adalı büyük bir felaketle karşı karşıya olduklarını kaydederek, “Burada hayat normale dönmek üzere. 2-3 gün daha zamana ihtiyacımız var. Her taraftan yardım alıyoruz. Tüm imkanlar sağlandı. Devletimizden Allah razı olsun. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne katılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlerin yanında oldu. İmkanlarını seferber ettiler.
 
Felaket bölgesine 3 paletli ekskavatör, 2 lastikli ekskavatör, 1 beko loder, 1 greyder, 4 kamyon, 2 vidanjör, 1 içme suyu tankeri, 2 itfaiye aracı, 2 çekici, 1 hizmet aracı olmak üzere 19 iş makinesi ve araç gönderen Büyükşehir Belediyesi’nin ekipleri yaraları sarmak için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Görüşlerini aldığımız vatandaşlar çok büyük bir felaket yaşadıklarını kaydederken, bu zor günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ettiler. 
 
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber