Fatoff ne zaman yapılacak?

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Offroad Spor Kulübü (FATOFF) tarafından 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde “Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6. Yarışı” yapılacak.    Yarış hakkında bilgi veren FATOFF Kulübü Başkanı ve Yarış Direktörü Burak Duran “Karadeniz Mahal

Fatoff ne zaman yapılacak?
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Offroad Spor Kulübü (FATOFF) tarafından 24-25 Ekim 2015 tarihlerinde “Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6. Yarışı” yapılacak. 
 
Yarış hakkında bilgi veren FATOFF Kulübü Başkanı ve Yarış Direktörü Burak Duran “Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6. Ayak Fatoff Yarışı’nı 24-25 Ekim tarihinde Fatsa merkezde yapmayı planlıyoruz. Bu yarış 2 günden oluşmaktadır. Organizasyonun 1. günü olan 24 Ekim 2015 tarihinde, Fatsa merkezde Demas Plajı’nda kamp ile başlayacaktır. Bu kamp aktivitelerine yaklaşık 20 kulübün katılımı beklenmektedir.
 
Ayrıca otomobil sporlarının yanı sıra birçok doğa sporlarına ait kulüpler de bu etkinlikte yer alacaktır. 2. gün ise yaklaşık 25 aracın katılımıyla mahalli offroad yarışı tertip edilecektir. Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6. Ayak Fatoff Yarışı Fatsa liman karşısı eski belediye çöplüğü sınırları içerisinde yer alan arazide gerçekleşecektir. 2’şer dakika aralıklarla start alacak araçlar engel etabı kurallarına göre puanlama ve uygulama yapılacaktır. Zemini toprak olan ve 14 kapıdan oluşan bu doğal parkur 4 kısımdan ve her biri 4 turdan oluşmaktadır. Tek turun uzunluğu 2 bin 500 metre olan yarışta toplam 10 km koşulacaktır. Yarışın startı 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 11.00’de verilecektir. Kıyasıya mücadelenin ardından saat 16.30’da yarış son bulacaktır. Kupa töreni saat 18.00’da yarış merkezinde 75. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecektir” dedi.
 
Duran, offroad tutkunlarını Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 6. Ayak Fatoff Yarışı’na davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler