Fatih Suat Oyman o fotoğrafı paylaşarak eleştirdi! “Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor”

Trabzon Havalimanında yaşanan pist olayı sonrasında Fatih Suat Oyman geçtiğimiz yıl yapılan çalışma sonrasındaki fotoğrafı paylaşarak “Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor” eleştirisinde bulundu.

Fatih Suat Oyman o fotoğrafı paylaşarak eleştirdi! “Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor”

Trabzon Havalimanı, pistte oluşan çatlaklar ve deformasyon nedeniyle dün gece saatlerinde ulaşıma kapanmıştı. 

Ertelenen uçuşlar nedeniyle çok sayıda vatandaş mağdur olurken yapılan çalışma sonrasında 3 saatin ardından uçuşlar yeniden başladı.

Havalimanında yaşanan bu olay ile ilgili çeşitli kesimlerden eleştiri gelirken eleştiri de bulunanlar arasında CHP Ortahisar İlçe başkanı Fatih Suat Oyman da yer aldı. 

Oyman sosyal medya hesabından geçtiğimiz sene havalimanı pistinin yenilenmesi sonrasında çekilen bir fotoğrafı paylaşarak “Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor” dedi.

Oyman paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“2020 Haziran ayında pist tadilatından sonra çekilen bu fotoğrafı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı “Çok güzel oldu" mesajıyla paylaştı. Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor.

Dün akşam saatlerinde pist üzerindeki çatlaklar, uçuşların iptal olmasına ve büyük bir karmaşa yaşanmasına sebep oldu. Kimi yolcular bekledi, kimileri başka havalimanına sevk edildi.

Birçok kez tadilata giren pist en son geçtiğimiz yıl bakıma girmiş; asfalt komple kazınmış, yenisi serilmişti. Uçuş yoğunluğunu konuştuğumuz bu yaz ayında bu görüntüyü konuşturanların biraz utanması lazım.

Mevcut yöneticilerle Trabzon kötü tanıtılıyor,

mevcut yöneticilerle ihaleler hep sıkıntılı,

mevcut yöneticilerle bazen ihale bile yapılmıyor!”

Haber61 - Haber Servisi - 

Fatih Suat Oyman o fotoğrafı paylaşarak eleştirdi! “Çok güzel dedikleri 1 sene yaşıyor”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber