"Esnafımız bizim için baş tacıdır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ortahisar ilçesinin Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve ber

"Esnafımız bizim için baş tacıdır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Ortahisar ilçesinin Gülbaharhatun Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinleyen Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde taşımak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Esnafın toplumun aynası olduğunu ve yaptıkları ziyaretler ile vatandaşların taleplerini öğrenerek çalışmalarına yön verdiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon bir esnaf kentidir. Şehrimizin kalkınması ve gelişmesinde esnafımız çok önemli katkılar sunmaktadırlar” dedi.

dsc_4274.jpg

Kentin sorunlarını en iyi bilen esnafın yol göstericiliğinden her zaman istifade etme gayreti içerisinde olduklarını belirten Gümrükçüoğlu, “Esnafımız bizim için baş tacıdır. Toplumun omurgasını oluşturan esnafımız ülke ekonomisinin de vazgeçilmez unsurudur. Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak için esnafımızın desteğine her zaman ihtiyacımız vardır. Bu nedenle esnaf ziyaretlerine ayrı bir önem veriyoruz” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, ziyaretleri sırasında vatandaşların yatırımlar ile ilgili sorularını da ayrıntılı şekilde yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber