Erkek Cesedi Bulundu

Giresun liman sahasında bulunan mendirekte 21 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri yapılan bir ihbarı değerlendirerek deniz kenarında ve liman sahsında bulunan mendirek etrafında araştırma yaptı. Mendirek civarında

Erkek Cesedi Bulundu

Giresun liman sahasında bulunan mendirekte 21 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri yapılan bir ihbarı değerlendirerek deniz kenarında ve liman sahsında bulunan mendirek etrafında araştırma yaptı. Mendirek civarında yapılan araştırma sonucu polis ekipleri kayaların arasına sıkışmış 21 yaşlarında genç bir erkek cesedine ulaştı. Ceset üzerinde yapılan incelemenin ardından şahsın İbrahim Kafa isimli genç olduğu öğrenildi. Yaklaşık 2 gündür orada olduğu öğrenilen şahsın ailesi tarafından kayıp başvurusu yapıldığı öğrenildi. Ölüm nedeni bilinmeyen şahsın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiği araştırıyor. Şansın kesin ölüm nedeni belirlenmesi için cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Giresun’da Mendirekte Erkek Cesedi Bulundu Giresun haberleri - Giresun haber

Giresun’da Mendirekte Erkek Cesedi Bulundu Giresun haberleri - Giresun haber

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber