Erdoğan Trabzon'da konuştu

Erdoğan Trabzonlular'a seslendi.

Erdoğan Trabzon'da konuştu
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Recep Tayyip Erdoğan , AK Parti Trabzon 6. Olağan Genel Kurulu için Trabzon'a geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a gelişinin hemen ardından partililere ve Trabzonlular'a seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları: 

- Bizim tarihimizde adalet, mazlumların yanında yer almak var, zalimlerle beraber olmak yok. Şu an bizim Afrin'de yaptığımız bu. 

- Bu millet gururlu bir millettir. Bu milletin gururuyla oynamaya kimsenin hak ve selahiyeti yoktur. o yüzden dimdik ayakta duracağız. Mehmet'imiz kar boran fırtına demedi. 

- Rabiamızı biliyorsunuz, Rabiamızda ne olduğunu biliyorsunuz. Türküyle Kürdüyle Lazıyla Çerkeziyle Gürcüsüyle Romanıyla Bşnak'ıyla Arnavut'unyla 81 milyon tek millet, tek bayrak, Bayrağımıza eş bayrak asla yok. 780 kilometre kareyle tek vatan. Ezanımızı susturtmayacağız ve dilimize dinimize el uzatanların dilini kopartacağız. ve Tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde başka devlet tanımayın. Paralel devlet neymiş. Kuyruklarını kıstırdılar Pensilvanya'ya kaçtılar. 

- Biz birbirimizi makam, mevki para, pul için mi seviyoruz? Yarın öleceğiz. Gideceğimiz yer 2 metreküplük bir mezar. Hoca efendi musalla taşında er kişi, hatun kişi niyetice diyecek. Sen o zaman neyle baş başa kalacaksın? Varsa imanın, imanın ile. Birbirimizi Allah için seveceğiz. Bizim derdimiz bu. Ben sizlerle gurur duyuyorum. 

- Trabzon bugün her zamanki gibi yine coşkulu. Rabbim birliğimizi daim eylesin."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber