Erdoğan Trabzon'da!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'a geldi

Erdoğan Trabzon'da!
Haber61 Haber Servisi

Rize'de bir dizi programa katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu akşam saat 21.15 sularında Trabzon'a geldi.

Erdoğan'ı havalimanında yüzlerce Ak Partili  "Reis buraya" sloganlarıyla ve pankartlarla karşılama yaptı.

Erdoğan havalimanında kısa bir açıklama da gerçekleştirdi.

Erdoğan " Günün bu saatinde burada bizi karşıladığınız için size teşekkür ederim. Rize il kongremizi yapacağız ve bazı yatırımları gezdikten sonra Pazar günü de Bayburt ve Gümüşhane kongrelerini yaptıktan sonra Ankara'ya döneceğim. Bu arada eğer müsaitlerse Şehit Eren'in evini de ziyaret edeceğiz. Hiç bir hazırlık olmadan buraya geldiniz. Trabzon il kongresinde burada hep beraber olacağız. Sizden ricam şu önümüzde 2019 Martı ve Kasımı var. Hep beraber, gerek mart gerekse de Kasım seçimlerine çok güçlü bir şekilde hazırlanmamız lazım. Ben inanıyorumki Trabzon çok daha farklı bir ders verecek. Trabzon'un bir özelliği var. Trabzon hep tek millet oldu, tek bayrak oldu." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erdoğan sigara içen bir vatandaşı görünce "Sigara içmek yakışmıyor, al onu ayağının altına" ifadelerini kullandı.

Erdoğan konuşmasının ardından helikopterle Rize'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler