Epilepsi hastası Emre için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi!

Trabzon’da yaşayan Epilepsi hastası Emre Aydın’nın annesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi: Mağdur durumdayım!

Haber61 - Özel Haber - Okan Çıtlak

Trabzon’un Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu mahallesinde yaşayan Fatma Aydın, epilepsi hastası oğlu 22 yaşındaki Emre Aydın için yardım istedi. Emre’nin kendini idare edemediğini söyleyen annesi, doktorların sağlam raporu verdiğini bu nedenle ailesinin sağlık sigortasından yaralanamadığını belirtti.

Fatma Aydın kendisinin evde olmadan Emre’nin tek başına duramayacağını söyleyerek “Tek başına tuıvalete gidemez. Evde tek başına duramaz. Tek başına uyuyamaz korkar. Yan odaya gitsem hemen beni arar nereye gittin diye.” İfadelerini kullandı.

Oğlunun tuvaletini bile tek başına yapamadığını belirten Fatma Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslendi. Aydın “ Buradan Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum. Herkese bir şeyler yapılıyor bana neden yapılmıyor. Ben de bir vatandaşım mağdur durumdayım. Her hangi bir para isteğimiz yok. Babasının sağlık sigortasından yararlansın yeter. Doktorlar sağlam raporu veriyor ve bundan yararlanamıyoruz. Nereye başvurduysak sonuç alamadık. Kanun çıkması gerekiyormuş. Oğlum bir gün temsili askerlik yaptı. Komutanın yanında durmadı, korktu. Bensiz hiçbir işini halledemiyor” Şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler