Engin Polat nasıl öldürüldü katili nasıl öldürdü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Esentepe Mahallesi 407’nolu sokak 13 Numara’da yalnız başına yaşadığı evde öldürülen Engin Polat’ın (57) katil zanlısı olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Tamer A. Dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevin

Engin Polat nasıl öldürüldü katili nasıl öldürdü

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Esentepe Mahallesi 407’nolu sokak 13 Numara’da yalnız başına yaşadığı evde öldürülen Engin Polat’ın (57) katil zanlısı olduğu ileri sürülen 22 yaşındaki Tamer A. Dün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tamer A. Olayın olduğu anı savcılıkta anlattı. İfadesinde Tamer A, “ Cuma günü öğleden sonra Engin Polat’ın evinde oturuyor alkol alıyorduk. Saat öğleden sonra 15:00 falandı. Aramızda tartışma çıktı ve Engin bana ağır küfürler etmeye başladı. Ben kendisine neden küfür ediyorsun dedim eline sopa alarak üzerime yürüdü. Bir tane sırtıma vurdu, bende elinden sopayı aldım ona vurdum. Daha sonra yerde bulunan piknik tüpüyle ona saldırdım. Birkaç kez vurdum ve ayrıldım.”dedi.

Engin Polat, öldürüldükten 24 saat sonra işe gitmeyince mesai arkadaşı tarafından bulundu. Trabzon Cinayet Büro Ekipleri olay yerinde yapmış oldukları çalışma sonrasında Engin Polatı’n cansız bedenini kesin ölümünü belirlemek üzere Trabzon Adli Tıp kuruma sevk etti.  Burada yapılan ön otopsisinde Polat’ın başının sol kısmında çökme meydana geldiği beyninin büyük bir bölümünün hasar gördüğü ve kan kaybına ve buna bağlı olarak beyin kanasından hayatını kaybettiği öğrenildi.

Maktul Polat’ın uzun süre önce eşinden ayrı olduğu ve yalnız başına yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Polat’ın 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Öte yandan Polat’ın cansız bedeni Adli Tıp kurumundan yakınları tarafından alındı. Dün İskernderpaşa Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Bostancı mezarlığına defnedildi.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber