Engelli vatandaşın KTÜ'ye rampa tepkisi

Whatsapp şikayet hattımıza gönderdiğiniz talep ve şikayetlerinizi yetkililere duyuruyoruz.

Engelli vatandaşın KTÜ'ye rampa tepkisi

Haber61 / Haber Servisi / Whatsapp İhbar Hattı

Karadeniz Teknik Üniversitesi merkez kampüsünde, tekerlekli sandalye kullanan vatandaşlar için rampaların olmayışı, engelli vatandaşların zor olan hayatını daha da zorlaştırıyor.


Konuyla ilgili Whatsapp ihbar hattımıza şikayetini ileten ve isminin belirtilmesini istemeyen engelli vatandaş "Atatük Kültür Merkezi'ndeki etkinlikleri takip etmek istiyorum ancak her defasında bu benim için eziyet oluyor. Geçen yıl AKM merdivenlerine rampa yapılması talebiyle dilekçe vermiştim ancak ne geri dönüş oldu, ne de talebim yerine getirildi. Yakın zamanda yine şikayette bulundum ancak yine umursamadılar. Kampüs içinde engellilerin hayatını kolaylaştıran imkanlar yok. Buraya öğrenciler gibi vatandaşlar da geliyor. Kaldırıma çıkmaya rampa var, inmeye yok. Yine AKM'ye inip çıkmaya rampa yok. Kaldırıma çıkamadığım için araç yolunda gitmek zorundayım. KTÜ yönetimi veya belediye, yetkili her kimse lütfen engellilerin sesini duysun ve portatif bile olsa AKM'nin girişine rampa yapılsın." talebinde bulundu. 


Sizler de Haber61 Whatsapp ihbar hattımıza şikayet ve taleplerinizi gönderebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber