EMO Trabzon Şubesinde büyük değişim! Yeni başkanı belli oldu

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi yeni başkanı Prof.Dr. İsmail Hakkı Çavdar oldu.

EMO Trabzon Şubesinde büyük değişim! Yeni başkanı belli oldu

Haber61 - Haber Servisi

Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nde 16. Olağan Kongre heyecanı yaşandı. İki adayın yarıştığı kongre bugün saat 09.00’da KTÜ Osman Turan Kongre merkezinde gerçekleştirildi.

Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Kars, Ardahan ve Iğdır’ı kapsayan Trabzon şubesinde oy kullanma hakkı olan 1433 delegeden 649’u oy kullandı.

Prof.Dr. İsmail Hakkı Çavdar öncülüğündeki Doğal Oluşum Grubu ipi göğüsleyerek Elektrik Mühendisliği Odası Trabzon Şubesi kongresinde zafer kazandı.

Saat 20.30’da sona eren oy sayım işlemi sonrası

Prof. Dr. İsmail Hakkı Çavdar 372 oy

Emre Akyüz 337 oy

Yusuf Tandoğan 324 oy

Mehmet Mazlum 346 oy

Zeynep Hasırcı 343 oy

Fatih Mehmet Nuroğlu 310 oy

Ali Osman Kalyoncu 310 oy

Samet Cevahir 310 aldı.

Sayım sonuçlarına göre 7 olması gereken yönetim kurulu için 8 aday olmuş oldu. Elektrik Mühendisleri Odası tüzüğüne göre eşit miktarda oy alan adaylardan sicil numarası daha yeni olan aday Ali Osman Kalyoncu otomatik olarak elendi. Böylelikle Prof.Dr. İsmail Hakkı Çavdar’ın listesine rakip listeden olan Emre Akyüz ve Fatih Mehmet Nuroğlu girmiş oldu.

Ali Osman Kalyoncu için seçim kuruluna itiraz edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber