Elektronik denetleme sistemi Trabzon’da yarıda mı kaldı?

EDS Trabzon'da kurulmayacak.

Elektronik denetleme sistemi Trabzon’da yarıda mı kaldı?

Türkiye’nin çeşitli illerinde kurulan ve sürücülerin büyük tepkisine neden olan Elektronik Denetleme Sistemi (EDS)İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yaptığı son açıklamadan sonra Trabzon’da kurulmayacağı idda edildi


İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Samsun’da yaptığı açıklamada, trafik güvenliğinden çok soyguna dönen elektronik radar sisteminin kaldırılacağını açıklamıştı. Trabzon’da kurulma çalışmaları bir süre önce  başlatılan ve uygulama noktaları Emniyet Genel Müdürlüğüne gönderilen sistemin rafa kaldırılacağı öğrenildi.
 
EDS’nin Trabzon’da kurulması için Büyükşehir Belediyesi tarafından uygulama noktaları belirlenmiş, Emniyet Genel Müdürlüğüne gönderilmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamasının ardından sistemin Trabzon’da kurulmasından vazgeçileceği ileri sürüldü.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber