"Elektrik kesilecek sınavım var" dedi Zorluoğlu jeneratör yolladı!

Trabzon'da bir öğrencinin imdadına Belediye Başkanı Zorluoğlu yetişti

"Elektrik kesilecek sınavım var" dedi Zorluoğlu jeneratör yolladı!

Haber61 Haber Servisi - Trabzon'da yaşayan bir öğrenci yaşadığı bölgede sınav olacağı gün elektrik kesintisi yaşanacağını söylemesi üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu kendisine jeneratör gönderdi.

Özgür Beşli isimli öğrenci Twitter üzerinden Başkan Zorluoğlu'nu etiketleyerek " Selamlar başkanım bulunduğum bölgede elektrik kesintisi yaşanacakmış 2 gün 25-27 günleri ve benim iki günde de sınavım var. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Hiçbir şekilde destek alamıyorum sınavlara giremeyeceğim yardımcı olur musunuz?" ifadelerini kullandı.

Öğrencinin bu isteğine Zorluoğlu yanıt vererek "Arkadaşlarım size ulaşacaklar Özgür. Bakalım neler yapabiliriz..." dedi. Bunun üzerine Beşli de Başkan Zorluoğlu'na teşekkür ederek iyi haber beklediğini belirtti.

Bu görüşmenin ardından belediye ekipleri harekete geçerek öğrencinin evine jeneratör götürdü. Öğrenci Özgür Beşli bu gelişmeyi duyurarak "Teşekkürler güler yüzlü personel teşekkürler Trabzon" ifadelerini kullandı.

Başkan Murat Zorluoğlu da instagram hesabından yaşananları paylaşarak "Yüzümüzü kara çıkarma Özgür. Başarılı sonuçlarını bekliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler