Ekrem İmamoğlu: “Trabzonspor camiası stres yapmasın her şey çok güzel olacak”

Ekrem İmamoğlu Trabzon Kültür Derneği'nin Genel Kurulu'na katıldı.

Trabzon Kültür Derneği, bugün Beylerbeyi’ndeki dernek binasında genel kurulunu gerçekleştirdi.

Gazeteci Yazar Hasan Al’ın yazdığı efsane futbol insanı Özkan Sümer’i anlattığı “Kendini Yaratan Adam Özkan Sümer” isimli kitap, Trabzon Kültür Derneği genel kurulunda tanıtıldı ve imza etkinliği gerçekleştirildi.

Ekrem İmamoğlu: “Trabzonspor camiası stres yapmasın her şey çok güzel olacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım gösterdiği etkinliğe eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkan vekili Süheyl Önen, Galatasaray Kulübü önceki başkan yardımcısı ve Trabzon Kültür Derneği Başkanı Ergun Gürsoy, Başkan Yardımcısı Erdal Atalay, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, Galatasaraylı eski milli futbolcu Aydın Güleş, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri katılım sağladı.

CAMİALARIN ASALETİ DEĞERLERİNİ YAŞATTIĞI ÖLÇÜDE BÜYÜYECEKTİR

Trabzon Kültür Derneği’nde hemşerileriyle hasret gideren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, camiaya önemli mesajlar verdi.

Ekrem İmamoğlu: “Trabzonspor camiası stres yapmasın her şey çok güzel olacak”

Trabzonspor camiasının Özkan Sümer ve O’nun gibi değerlere sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Başkan İmamoğlu, “Bu dernek İstanbul’daki Trabzonlular Dernekleri arasında en kadim, en etkin, en özel derneklerden birisi. Başta Başkanı Ergun Gürsoy olmak üzere bütün ekip arkadaşları yıllardır bu seviyeli yapıya büyük katkı sunuyorlar. Neredeyse benimle yaşıt olan bu derneğe nice seneler, nice başarılar diliyorum. Sevgili Hasan Al’ın kaleminden çıkan, futbolun efsanesi rahmetli Özkan Sümer’in anlatıldığı kitabın da aynı zamanda imza günü olması bugüne ayrı bir önem kattı. Hasan Al’ın belki de en yakınında bulunan insanlardan biri olması sebebiyle kitapta muhtemeldir ki bir çok insanın ilk defa okuyacağı satırlar da mevcuttur. Tavsiye ediyorum. Özkan Sümer, sadece anılması gereken değerli bir insan değil, aynı zamanda sürekli öğrenilmesi gereken de bir hafıza, hem spor insanı olarak, hem de dünya insanı olarak... Dolayısıyla yine rahmetle anıyorum kendisini. Umarım Trabzonspor camia olarak Özkan Sümer ve O’nun gibi kıymetlerini her zaman anmayı, yaşatmayı bilir. Çünkü camiaların asaleti değerlerini yaşattığı ölçüde büyüyecektir. Yoksa sadece maç kazanmakla, şampiyon olmakla olmaz. Trabzonspor’a da bu yakışır. Beklentim bu yönde. Bu ikili buluşma için de derneğe teşekkür ederiz. Trabzonspor’a başarılar diliyorum, başarı için sabır ve sükunet diliyorum, stres yapmasınlar, her şey çok güzel olacak” dedi.

Genel kurulda mevcut Başkan Ergun Gürsoy yönetimindeki liste oy birliği ile kabul edildi.

Ekrem İmamoğlu: “Trabzonspor camiası stres yapmasın her şey çok güzel olacak”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler