Ekim'den "Dünya Çevre Günü" mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim "Dünya Çevre Günü" mesajı yayınladı

Ekim'den "Dünya Çevre Günü" mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘temiz ve doğal bir çevre’ vurgusu yaptı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Ekim, “Daha temiz ve yeşil bir Akçaabat için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

TÜM GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Akçaabat’ımızı temiz, yaşanabilir ve doğal dokusu korunmuş olarak daha ileri taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Belediye olarak çevre bilinci ve duyarlılığını artırmak amacıyla görsel ve yazılı çalışmalar yaparak daha fazla vatandaşımıza ulaşıyoruz.

GELECEĞİ KORUMALIYIZ

Çevrenin korunmasının asıl olarak yaşamı ve geleceği korumak olduğunu çok iyi biliyor ve bunun için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün çevremizi ve doğamızı koruma anlamında önemli bir farkındalık yaratacağını umuyor; vatandaşlarımızın sağlık, mutluluk ve huzurlu yaşadığı bir gelecek diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler