Duru Bebek İçin Seferberlik - Ordu haber

Ordu'nun Fatsa ilçesinde lösemi hastası Duru bebek için kermes açıldı.

Duru Bebek İçin Seferberlik - Ordu haber

Ordu'nun Fatsa ilçesinde lösemi hastası Duru bebek için kermes açıldı.

Cumhuriyet Meydanı eski PTT binasında düzenlenen kermeste hayırsever vatandaşların getirdiği ürünler ve yöresel yemekler satışa sunuldu. 18 Mart Cuma gününe kadar kermesin açık kalacağını belirten Serra Gezer Tatlıelma, "Duru bebeğin annesi Özlem Hamzaçebioğlu'nun en yakın arkadaşları olarak dokuz aydır kanser mücadelesi veren Duru bebeğimize yardım amaçlı kermesimizi başlattık. Cuma gününe kadar bu kermesimiz açık kalacak. İlgi büyük ve çok güzel. Yardımlar gerçekten çok güzel oluyor. İnşallah amacımıza ulaşırız. Ev hanımları, esnaflar, arkadaşlar elinden geldiğince takı, toka, çeyizler, giyecek elbiseler ve yöresel yemekleri buraya getirdiler. Herkes bu konuda çok duyarlı. Fatsa ilçemiz gerçekten büyük bir dayanışma içerisinde. Her şey çok güzel gidiyor. Duru bebek şuan tedavi için Samsun'da özel bir hastanede. 29 Mart tarihinde ilik nakli olacak. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer hayır sever Gülhan Bagana ise yaptığı açıklamada, "Fatsa gerçekten bu kermeste. Fatsalılara teşekkür ediyorum. Duru bebeğe sahip çıktılar. Hepimiz için anlamlı bir gün. Bazı genç kızlarımız çeyizlere bile kermese getirerek bizlere yardımcı oldular. Hepimiz gururluyuz ve inşallah Duru bebek eski sağlığına kavuşacak" diye konuştu.

Duru bebek için bu dayanışma Fatsa'da bir örnektir diyen Damla Derneği Başkanı Şule Kibar ise, "Birleştiriciliği, bütünleştiriciliği herkesin ortak bir amaç için çalıştığının ispatıdır. Dualarımız Duru bebek için. Duyarlı tüm vatandaşlarımızı Cuma gününe kadar açık olacak bu kermesimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler