"Dünya böyle bir demokrasi destanı görmedi"

Murat Zeki Solak referandum sonuçlarını 2 tespitle değerlendirdi.

"Dünya böyle bir demokrasi destanı görmedi"

AK Parti Trabzon İl Yöneticisi ve İnşaat Mühendisi Murat Zeki Solak referandum sonucunu değerlendirdi.


"Dünya böyle bir demokrasi destanı görmedi" diyerek sözlerine başlayan Murat Zeki Solak, "Sandıktan yeni bir Türkiye çıkmıştır. Yeni güçlü bir Türkiye'yi kabul etmek istemeyenler, onu hasta ilan edenler şimdi kabul etmek zorundalar. Şunu da kabul etmek zorundalar artık; Büyük bir seçmen kitlesi sağ duyu çerçevesinde yeni bir demokrasi destanı yazarak tüm dünyaya örnek olmuştur. Büyük bir Türkiye'nin kapılarını açan bu aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"Türkiye, yüksek katılım oranıyla tercihini yaptı. Tarihimizde yeni bir sayfa açıldı. Demokrasi ve istikrar kazandı" diyen Solak sözlerine şu şekilde devam etti;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Doğu ve Güney Doğu İllerimizde terör operasyonlarıyla yeni bir destan yazan İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu'nun büyük azmi sayesinde karanlık güçler amaçlarına ulaşamamış adeta yerle bir edilmiştir. Bu yeni Türkiye'nin kapılarının aralanmasında adeta çilingir görevi görmüştür." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber