Dündar Ayyıldız ilk gününde bir önceki başkanın mezarında

Ortahisar Kent Konseyi'nin yeni başkanı ilk görev gününde, apansız vefat eden önceki başkan Ahmet Aslanoğlu'nu mezarı başında ziyaret etti.

Dündar Ayyıldız ilk gününde bir önceki başkanın mezarında
Ortahisar Kent Konseyi olağanüstü kongresinde başkanlığına seçilen Dündar Ayyıldız, ilk görev gününde Kent Konseyi başkanlığı görevini yürütürken vefat eden Ahmet Aslanoğlu’nun mezarını ziyaret etti. 

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile birlikte Ahmet Aslanoğlu’nun mezarını ziyaret eden Ayyıldız, “Ortahisar Kent Konseyi’nin olağanüstü genel kurulunda başkan olarak seçildik. Bizi bu göreve layık gören tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Yürütme Kurulundaki arkadaşlarımız beraber var gücümüzle çalışarak bu kente karşı sorumluluğumuzu yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Ayyıldız, “Görevimin ilk gününde Ortahisar Kent Konseyi başkanlığını yürütürken ani ölümüyle herkesi üzen Ahmet Aslanoğlu ağabeyimizin mezarını ziyaret etmek istedim. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç ve Kent Konseyi yürütme kurulunda bulunan bazı arkadaşlarımızla beraber Ahmet Aslanoğlu’nu mezarı başında andık. Aslanoğlu şehrini seven ve bunun içinde her platformda çaba sarf eden bir isimdi. Onun başarıyla sürdürdüğü bu görevi devam ettirmek için elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle tekrardan kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber