Dozer Cemil'e vefa: Mezarının yapımını üstlendi

Trabzonspor'un efsane ismi Dozer Cemil'in mezarının yapımını üstlendi.

Dozer Cemil'e vefa: Mezarının yapımını üstlendi

Ortahisar Belediyesi, Trabzonspor'un 2003 yılında vefat eden efsane isimlerinden Dozer Cemil lakaplı Cemil Usta'nın mezarının yapımını üstlendi. 


Trabzonspor'un efsanelerinden Cemil Usta'nın 15. vefat yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, "Trabzonspor'un efsane kaptanlarından merhum Cemil Usta (Dozer Cemil) şehrimizin yetiştirdiği çok önemli ve değerli bir futbolcusudur. Trabzon'da futbolun sevilmesinde ve gençlerin futbola yönlendirilmesinde çok büyük emekleri olmuştur. Trabzon halkının gönlünde taht kuran Cemil Usta'ya vefa borcumuzu yerine getireceğiz. İnşallah çok kısa bir süre içinde mezarını yeniden yaparak güzel bir görünüme kavuşturacağız. Bizim bu vefamız onun Trabzon'da futbola sağlamış olduğu katkıların hiçbir şekilde yerini tutmaz ama naçizane bu görevi yerine getirmek istiyoruz. Trabzonspor'un efsaneleri bizim için çok özel bir yere sahiptir ve bütün Trabzon'un da ortak değerleridir. Ölüm yıldönümünde merhum Cemil Usta'ya bir kez daha Allah'tan rahmet ve minnet dileklerimi iletiyorum." diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler