Doktorluğu bıraktı Trabzon'da fuhuş yaptı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri; Ortahisar ilçesi Çömlekçi semtinde baskın düzenledi. Düzenlenen baskında 7 Gürcü uyruklu kadının fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alarak emniyete sevk etti. Bu

Doktorluğu bıraktı Trabzon'da fuhuş yaptı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro ekipleri; Ortahisar ilçesi Çömlekçi semtinde baskın düzenledi. Düzenlenen baskında 7 Gürcü uyruklu kadının fuhuş yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alarak emniyete sevk etti. Burada yapılan çalışmaların ardından kadınlar Göç İl Müdürlüğüne getirilerek sınır dışı edildi.

Öte yandan Trabzon’da polisi 2016’nın ilk iki ayında Çömlekçi semtinde 20 kez baskın  düzenledi. Baskınlarda 21 otele fuhuşa yer sağlamak ve yaptırtmaktan idari cezalar uygulandı. 2 ay içerisinde 43 kadına ise işlem yapıldı. Aynı çalışmalar neticesinde eğlence mekanlarında polis ekipleri baskın düzenledi. 4 işletmeye ceza uygulandı.

Ahlak Büro ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalarda gözaltına alınan kadınların ise meslekleri şaşkınlık yarattı. Ahlak büroda ifade veren kadınlar ülkeye yasa dışı yollardan girdiklerini kabul ederken mesleklerinde Doktor, Avukat, Jinekolog ve Mühendislik gibi branşları söyledi.

Gürcistan vatandaşı olan Mzevinar Tsiru, “ Ülkemizin en fakir kısmında dünyaya geldim. Mesleğim Doktor, fakat burada kazandığımız para orada kazandığımız paranın 10 hatta 15 katı fazla. Bu nedenle bende mesleğimi bırakarak buraya geldim.”şeklinde konuştu. Öte yandan Jinekolog olan hayat kadının ise, beraber çalıştığı kadınları düzenli olarak sğlık kontrolü yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Haber: Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler