Doktor Selva’yı kaybettik

Acı haber Trabzon’u yasa boğdu. 

Doktor Selva’yı kaybettik

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’un sevilen dahiliye uzmanlarından rahmetli Muzaffer Muci’nin oğlu, aile hekimi Selva Muci geçtiğimiz günlerde emboli atması sonucu hastanede tedavi altına alınmıştı.

Yomra Sağlık Grup Başkanlığının kurucularından, uzun yıllar Yomra’da görev yaptıktan sonra Beşirli’de aile hekimliği görevinde bulunan Doktor Muci tedaviye yanıt vermeyince Ankara’ya kaldırılmıştı. Ankara'da tüm müdahelelere rağmen kurtulamadı.

Bayındırlık İl Müdürlüğü’nde görev yapan eşi Sevgi ile doktor kızı Dilara ile sevenlerini yasa boğdu.

Yakın dostu olan Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, acısını şöyle paylaştı;

“Kıymetli kardeşimiz, uzun yıllar Yomra Sağlık Ocağımızda hem doktorluğumuzu, hem de grup başkanlığımızı yapmış, Yomra Sağlık Ocağımızın bu hale gelmesinde büyük payı olan ve Yomralı hemşehrilerinizin gönlünde taht kuran, Dr. Selva Muci maalesef yaşam mücadelesini kaybetmiştir. Cenazesi yarın (Salı) öğlen namazına müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınacak. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun. (Amin)”

Doktor Selva’yı kaybettik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber