DOKASGED Yönetimi oluşturuldu

Doğu Karadeniz Kalkınma ve Strateji Geliştirme Derneği (DOKASGED) Yönetimi oluşturuldu

DOKASGED Yönetimi oluşturuldu

Geçtiğimiz ay genel kurulunu yapan Doğu Karadeniz Kalkınma ve Strateji Geliştirme Derneği (DOKASGED) yönetim ve denetim kurulu üyelerini oluşturdu. 

DOKASGED Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Eroğlu; ‘ Mevcut durumda BİR OYUNCAK BİR GÜLÜCÜK adlı bir projemizi uyguluyoruz. Yakın zamanda yeni bir projemizin bilgisini sizlerle paylaşacağız, bu projemizin istihdam üzerine olduğunu şuanlık söyleyebilirim. Derneğimizi 2018 yılında kurmuştuk faaliyetlerimize başlayalım dedik pandemi araya girdi o nedenle bir süre ara vermiştik. Genel kurulumuz sonrasında çalışmalarımıza start veriyoruz. Yeni yönetimde yer alan arkadaşlarımıza bana inandıkları için teşekkür ediyorum beraber yol yürümek kavramı benim için çok şey ifade ediyor o yüzden hepsine minnettarım. Kurucu üyelerimizin hakkı ödenmez, yola ilk çıktığımız arkadaşlarımızda onlar. Biz ortaya kurumsal bir yönetim tarzı koyacağız. Amacımız Trabzon’umuz başta olmak üzere TR90 Bölgesi’ne faydalı projeler sunmak olacaktır. Sorunların neler olduğunu görüyoruz ve bu sorunları çözmek için nitelikli bir kadroya sahibiz.’ dedi. 

DOKASGED Yönetimi oluşturuldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber