Doğu Karadeniz'de Sağlık ve Spor Turizmi projesi

"Doğu Karadeniz'de Sağlık ve Spor Turizmi Potansiyelinin Geliştirilmesi" projesi başladı.

Doğu Karadeniz'de  Sağlık ve Spor Turizmi projesi

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneğince uygulanan "Doğu Karadeniz'de Sağlık ve Spor Turizmi Potansiyelinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında kursiyerlere sporla ilgili bilgiler verildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen kursta konuşan Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz, dernek hakkında bilgi vererek, amaçlarının projelerle bölgenin turizm potansiyelini geliştirmek, farkındalık oluşturmak olduğunu söyledi.

Yılmaz, dernek olarak düzenledikleri projeler kapsamında 500 kursiyere eğitim verdiklerini ve 125 kursiyerin iş yerini açtığını ifade ederek, "Turizm sürdürülebilir bir sanayidir. Turizm sektöründe çalışanlar ve çalışmak isteyenlerin tecrübelerini artırmak, onları bilgilendirmek bizlerin asli görevidir. Bacasız sanayi olan turizm sektöründe Doğu Karadeniz bölgesini hak ettiği yerlere getirmeyi istiyoruz." diye konuştu.

Doğu Karadeniz'de  Sağlık ve Spor Turizmi projesi

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Erdem ise kursiyerlere tavsiyelerde bulunarak, şunları kaydetti:

"Yaptığınız her işte detaylı çalışırsanız daha mutlu olursunuz ve geniş kitlelere hitap edersiniz. Trabzon eğitim, spor ve sağlık kentidir. Spor kenti olmasındaki en önemli etken Trabzonspor'dur. Bu sporu zaman içinde festival ve olimpiyatlarla zenginleştirdik. Diğer illerde bu kültürü bulamazsınız ve her gün bir kentte spor konuşuluyorsa o kentte spor kültürü vardır."

Doğu Karadeniz'de  Sağlık ve Spor Turizmi projesi

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski başkanı Mustafa Erdem de kursiyerlere hak, hukuk ve adalet unsurlarını ilke edinmelerini tavsiye ederek, iş yaşamındaki tecrübelerinden örnekler verdi.

Okul Sporları Federasyonu eski başkanı Ayhan Pala da sporda başarılı olmanın en önemli unsurunun başarı olduğunu belirterek, ülkelerin başarısı ve gücünü göstermesi açısından sporun çok önemli olduğunu söyledi.

Doğu Karadeniz'de  Sağlık ve Spor Turizmi projesi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler