Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin Trabzon'daki merkezi orası mı olacak?

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi yanındaki binanın Doğu Karadeniz Belediyeler Birliğine tahsis edilmesi görüşüldü.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'nin Trabzon'daki merkezi orası mı olacak?

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi Kasım ayı meclis toplantıları sona erdi.

Toplantının 3. ve son gününe Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlık yaptı.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği'ne tahsis edilmek üzere Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoglu aracılığı ile Ortahisar Belediyesi yanındaki tarihi binanın kiralanması hususu bir sonraki mecliste görüşülmek üzere ilgili komisyona havale edilmesi görüşüldü.

Söz alan CHP Grup başkanvekili Turgay Şahin "2010 yılında buradaki yerler kamulaştırıldı. Korunması gereken yerler korundu. Orasını siz daha önce müze yapacağım demiştiniz. Basın müzesi için yer aranıyor. Siz belediyeler birliğine veriyorsunuz. Oraya bir memur konulacak ve resmi daire gibi olacak ben sıcak bakmıyorum dedi." İfadelerini kullandı.
 
Ahmet Metin Genç de "Orası basın müzesi için bizim ihtiyaçlarınızı karşılamıyor. Ayrıca orası hibe değil kiralama olacak. Basın müzesi için daha uygun bir yer bulacağız inşallah. Komisyondan gelince tekrar değerlendiririz " ifadelerini kullandı 

İlgili madde oy birliği ile komisyona devredildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler