Doğa dostu sistem Avrupa’dan sonra Trabzon’da

Avrupa’dan sonra Trabzon’da hayata geçen doğa dostu Doğa Sev Pelet Isı Sistemleri açıldı.

Doğa dostu sistem Avrupa’dan sonra Trabzon’da

Avrupa’da yıllardır kullanılan Isı Sistemleri artık Trabzon’da. Gurbette hayatını sürdüren Necmi Karaağaç Doğa Sev Pelet Isı Sistemleri mağazasını Trabzon’da açtı.


Beşirli Mahallesinde Devlet Sahil Yolu Caddesi Yavuz Apartmanında bugün yapılan Doğa Sev Pelet Isı Sistemleri’nin açılışına Trabzonlu sanatçı Sinan Yılmaz, TRT Trabzon Bölge Müdürü Sami Serdar Şişman, Necmi Karaağaç’ın yakınları ve davetliler katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sinan Yılmaz’ın türküleri ve horon ekibinin gösterisi davetlilere eğlenceli anlar yaşattı. Edilen dualarla kırmızı kurdelenin kesilmesi ile Doğa Sev Pelet Isı Sistemleri Trabzon’da hizmete girdi. Açılış sonrasında pasta kesildi ve davetlilere hazırlanan ikramlardan sunuldu.

DOĞA SEV PELET ISI SİSTEMİ NEDİR?

Trabzon'a yeni bir ısı sistemi geldi. Kömür ve Doğalgazdan %20 - %40 arası daha avantajlı, Kalori değeri ortalama 5000 kcal olan Pelet ısı sistemi doğa dostu olması ile de Yeni nesil ısı sistemlerinde başı çekiyor. Petek sistemiyle uyumlu çalışan kazanları otomatik ve yarı otomatik olarak 2 ye ayrılıyor. Kazanı yakmak için tek tuşa basmanız yeterli otomatik ateşleme sistemi ile yakma derdine de son veriyoruz. 100 kilo yakıttan geriye 3 ile 4 kilo arası kül kalması yakıtın büyük oranının israf olmaması anlamını da taşıyor. Otomatik ve yarı otomatik temizleme teknikleri ile de rahatlık ve konfor açısından özellikle yurtdışında uzun zamandır kullanılan bu ısınma sistemi artık Trabzon da.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber