Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı Trabzon’a davet ettiler

”15 Temmuz darbe girişiminden sonrada Diyanet’in çatısı ve himayelerinde açılan yurtların öneminin daha arttığını düşünüyorum."

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı Trabzon’a davet ettiler

Haber61/Haber Servisi
Levent USTABAŞI 


Vakfıkebir İlçe Müftülüğü öncülüğünde, hayırseverlerin katkılarıyla yapılan Hacı Ziya Habipoğlu Bölge Yatılı Kız Kuran Kursu için geri sayım başladı. Hizmete girmesine az bir zaman kala açılış için davetiyeler basıldı. TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta önderliğinde bir heyet açılış konusunda bilgi alış verişi yapmak için Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı ziyaret ettiler. 


MUHAMMET BALTA; “200 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ-15 MİLYONA MALOLDU”

200 öğrenci kapasiteli yaklaşık 15 milyon lira harcanan  Kız Kuran Kursu’nun 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade eden Başkan Muhammet Balta,”15 Temmuz darbe girişiminden sonrada Diyanet’in çatısı ve himayelerinde açılan yurtların öneminin daha arttığını düşünüyorum. Diyanet İşleri Başkanımız bir dizi ziyaretler yapmak hemde bu güzel eserin açılışına katılmak için Ekim ayı içerisinde Trabzon’umuza geleceğini söyledi. Bundan mutluluk duyduk. Yakında açılış tarihi kesinleştiğinde paylaşacağız. Bu eserin bölgeye kazandırılmasında emeği olan Kaymakamımız Mesut Yakuta’ya, İlçe Müftümüz Hüseyin Köksal ve mesai arkadaşlarına, Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya, hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürler.” şeklinde düşüncelerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber