Devlet Bahçeli’den Bartholomeos’a Trabzonspor forması hediye edilmesine tepki: Kepazelik!

MHP genel Başkanı devlet Bahçeli’den Bartholomeos’a Trabzonspor forması hediye edilmesine sert tepki geldi.

Devlet Bahçeli’den Bartholomeos’a Trabzonspor forması hediye edilmesine tepki: Kepazelik!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptığı yazılı açıklamada Sümele Manastırı’ndaki ayin için sert sözler kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bartholomeos’a “ekümenik” yazılı forma hediye edilmesine ise "kepazelik” tabirini kullandı.

Yapılan eylemin muhalefet tarafından provokasyon amacı ile yapıldığını belirten Bahçeli "Türkiye'de ekümenik diye bir kurum ve görev tanımı yoktur" dedi.

Bahçeli, muhalefetin provokasyon amacı ile yaptığını iddia ettiği, Sümela Manastırı'nda 9. Kez ayın yapmak için Trabzon'a gelen Fener Rum Patriği Bartholomeos'a ekümenik yazılı Trabzonspor formasının hediye edilmesine ilişkin, "Bu yürek yaralayıcı tertip skandal olmasının ötesinde tahrik, tahrip ve taciz tonu çok yüksek bir meydan okumadır. Trabzonspor'umuza ve bu kulübümüze gönül veren muhterem vatandaşlarımıza hakaret niteliğindeki bu kepazeliğin hiçbir vicdan tarafından kabul edilmeyeceği ortadadır. Türkiye'de ekümenik diye bir kurum ve görev tanımı yoktur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler