Devir teslim gerçekleşti! İşte yeni başkan...

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nda devir teslim gerçekleşti.

Devir teslim gerçekleşti! İşte yeni başkan...

HABER61 - HABER SERVİSİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu koltuğunu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'ndan Talha Emir Bahadır'a teslim etti.

Belediye Başkanlığı koltuğunu devralan Talha otobüslerin ücretsiz olması, hayvan barınaklarının yapılması ve yeşil alanların arttırılması gibi isteklerini Başkan Zorluoğlu'na bildirdi.

Zorluoğlu, koltuğunu teslim ettiği minik Talha'ya, belediye başkanlığının ve valiliğin görevlerini anlatırken, minik Talha'da "Yani insanın yüzde 70'i su ise şehrin yüzde 70'i, de belediyedir." dedi.

Hasan Ali Yücel İlkokulu'nda eğitim gören Talha, sınıfında sıfır atık projesine destek amaçlı yaptıkları bez torbayı ve defteri Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu'na hediye ederken, Zorluoğlu'da bugünün anısına minik Talha'ya hediye takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber