Deva Partisi Şalpazarı İlçe yönetimi belli oldu

Deva Partisi Trabzon'da teşkilatlanma çalışmalarına Şalpazarı ile devam etti.

Deva Partisi Şalpazarı İlçe yönetimi belli oldu

Trabzon’da Deva Partisi teşkilat yapılanmasını sürdürüyor. Deva Partisi Trabzon İl Başkanlığı yapılan çalışmalar sonrasında Şalpazarı İlçe yönetimini açıkladı.

Deva Partisi Şalpazarı ilçe başkanlığına Veysel Yılmaz atandı.

Deva Partisi Trabzon il başkanı Kubilay Çiçek ''Yeni yılın ilk günleri itibariyle Şalpazarı ilçe yönetimimizi Şalpazarı Kaymakamlığı yazı işleri müdürlüğüne resmi olarak sunmuş bulunmaktayız. Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle Şalpazarı kurucu ilçe başkanı olarak atanan Veysel Yılmaz ve yönetimini kutluyorum. Başkan Veysel Yılmaz ve yönetiminin kısa zamanda gösterdiği özveriden dolayı tebrik ediyor, bundan sonras ki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ŞALPAZARI İLÇE BAŞKANI VEYSEL YILMAZ KİMDİR?

1954 Şalpazarı Ağırtaş Mahallesi doğumlu olan Yılmaz eğitim ve öğretim hayatını da ilçede sürdürdü. Trabzon Tek Gıda İş Sendikasında yöneticilik, İstanbul'da Dernek yöneticilikleri, 1999-2004 yılları arasında bir dönem Ağırtaş mahallesinde Muhtarlık ve Ak parti Şalpazarı ilçe teşkilatında 7.yıl başkan yardımcılığı yapmıştır. Özel sektörden emekli olan Yılmaz evli ve 3 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler