DEVA Partili vekil Trabzon'da: Balığın sadece adı var

Deva Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu bazı ziyaretler için Trabzon'a geldi.

DEVA Partili vekil Trabzon'da: Balığın sadece adı var

 Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı,Milletvekili Mustafa Yeneroğlu,Genel Başkan Yardımcısı Nazlı Seda Vural,Kurucular Kurulu Üyesi  Bahar Ekşi bazı temaslarda bulunmak için Trabzon'a geldi.

Trabzon'da ilk olarak Balıkçı haline giderek balık mezatına katılan Deva Partisi yönetimi burada balıkçı esnafın sorunları dinledi.

SAYIN VEKİLİM BAKIN BU VERESİYE DEFTERİM

Ziyarette balıkçı Esnafı ekonomik sıkıntılardan yakınırken bir esnaf elinde dolu bir veresiye gelerek dert yandı.Vatandaşın pahalılık ve ekonomik sıkıntılar sebebiyle balık alamadığını veresiye ile balık sattıklarını söyledi.

BALIĞIN SADECE ADI VAR

Milletvekili Mustafa Yeneroğlu Balıkçı Esnafına "Bizden neyi dile getirmemizi isterseniz ben mecliste sizin için bunu yüksek sesle dile getirmek isterim " demesi üzerine bir esnaf "Doktorlar balığı en önemli besin kaynağı olarak gösteriyor ama bir tavuk kadar bilinmiyor,Norveç bir somonu ile dünyaya tanınmışken biz bu kadar balık çeşidimiz ile bilinmiyor,tanınmıyoruz,sizden bunu meclisde gündeme getirmenizi istiyoruz" dedi

DEVA Partili vekil Trabzon'da: Balığın sadece adı var

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler