Desteklerden Trabzon da yararlanmalı

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu: "Cazibe merkezi olarak belirlenen 23 ile sağlanan desteklerden Trabzon'un da yararlanmasını bekliyoruz"

Desteklerden Trabzon da yararlanmalı
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, cazibe merkezi olarak belirlenen 23 kente sağlanan desteklerden Trabzon'un da yararlanmasını beklediklerini bildirdi.

Hacısalihoğlu yaptığı yazılı açıklamada, cazibe merkezlerine iyi destekler verildiğini belirtti. 

Konuya ilişkin tebliğlerin yakın zamanda yayımlanacağını ifade eden Hacısalihoğlu, "Bu bizim için çok önemli. Cazibe merkezlerine verilen destekler tüm yatırımcıları yakından ilgilendiriyor." değerlendirmesinde bulundu. 

Hacısalihoğlu, olaya iki yönden bakmak gerektiğini belirterek, şunları kaydetti: "Biri kamunun yapacağı yatırımlar, diğeri de özel sektöre sağlanacak destekler. Bu destekler için Türkiye Kalkınma Bankasına verilecek fondan kaynak aktarılacak. Cazibe merkezi olarak belirlenen 23 ile sağlanan desteklerden Trabzon'un da yararlanmasını bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber