Deniz Baykal’a Trabzon’da inceleme başlatıldı

CHP eski genel başkanı Deniz Baykal'a, Trabzon’da yapmış olduğu bir konuşmada sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında inceleme başlatıldı.

Deniz Baykal’a Trabzon’da inceleme başlatıldı
HABER61 / ÖZEL HABER / HABER: ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski genel başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 16 Nisan referandumu öncesinde Trabzon’da yapmış olduğu ziyaret sırasında sarf etmiş olduğu sözler başına dert oldu.
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon CHP İl Başkanlığının bir otelde düzenlediği konferansa katılan Deniz Baykal,"Böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın. Olmaz, kimseye bu yetki verilmez, verilmemeli” kelimelerini sarf etti. Bu sözlerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giden Murat Suzar, isimli vatandaş Deniz Baykal’dan şikayetçi oldu.
 
Suzar vermiş olduğu ifadenin ardından soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma ile alakalı Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına yazı göndererek, otelde yapılan konuşmanın araştırılmasını isteyerek, görüntüleri istediği öğrenildi. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı konu ile alakalı soruşturmasını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber