Dekodent Trabzon hizmete açıldı

Uzman hekim kadrosuyla hastalara hizmet verecek olan diş kliniği "Dekodent" in bugün açılışı gerçekleşti.

Dekodent Trabzon hizmete açıldı

Uzman diş hekimi kadrosuyla bugün "Dekodent" diş kliniği açılışı gerçekleşti. Açılışa bir çok isim katıldı. 2 ortakla birlikte açılan klinik, bir çok hastaya hijyenik ortamda hizmet vermeyi bekliyor.

Dekodent'in açılışına Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman katıldı.  
Dekodent Trabzon hizmete açıldı

İki ortaktan biri olan Melik Ateş Haber61'e şu açıklamalarda bulundu: "Uzman diş hekimi kadromuzla birlikte burayı kurduk. Çene cerrahisi, portetik diş tedavisi, çocuk diş hekimliği, ortodonti diş tedavi uygulamaları bunun gibi her türlü diş tedavi hizmeti verebiliyoruz. Kliniğimiz, modern bir ortamda her türlü cihaz ve ekipmana sahiptir. Ulaşımı kolay, otopark imkânıyla geniş klinikleriyle hastalarımız için rahat bir ortama sahip. Bu şekilde şehrimize, bölgemize, ülkemize hizmet vermek istiyoruz. Özellikle sağlık turizmi adına da hizmet yapmak istiyoruz. Hedeflerimiz bunlar bu amaçlarla kliniğimizi kurduk inşallah hayırlı olur ve güzel bir sağlık imkânı sunmak bize nasip olur.
Dekodent Trabzon hizmete açıldı

Biz iki ortakla burayı kurduk. Çene cerrahisi arkadaşımız Hasan Alp ile birlikte. Ama bizimle birlikte çalışan iki tane daha çocuk diş hekimi ve genel diş hekimliği uygulamalarını yapan arkadaşımız var." diye konuştu. 
Dekodent Trabzon hizmete açıldı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber