Dedesinin turnuvasını başlattı

Dedesinin turnuvasını başlattı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin organize ettiği Orhan Kaynar futbol turnuvasının startı verildi. Turnuvanın başlama vuruşunu Orhan Kaynar’ın eşi Mine Kaynar, Torunu Kaan Kaynar ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç birlikte yaptılar.

Turnuva öncesinde darbe girişimine tepki amacıyla tüm katılımcılar Türk Bayrağı ile birlikte fotoğraf çektirdi ve şehitler için saygı duruşunda bulundular.

Turnuvanın açılışına Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, Başkan Vekili Haluk Ayyıldız, Başkan Yardımcısı Ersen Küçük, Genel Sekreter İpek Cansel Şahin, Mali Sayman Hakan Yoloğlu, Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Basın İlan Kurumu Trabzon Şube Müdürü Muharrem Mermertaş, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Yoloğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Erkut Çelebi, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Şen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanlarından Ergun Ata ve Turgut Özdemir, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, ASKF Başkanı Cahit Erdem ve yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu eski üyesi Süleyman Atal ile sporcu yakınları da katıldılar…

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut başlama vuruşu öncesinde yaptığı değerlendirmesinde, “Türkiye zor günlerden geçiyor. 15 Temmuz darbe girişimi başarısız kılınırken, şehitlerimiz de var. Allah’tan rahmet dilyorum. Trabzon’un duayen spor yazarı ağabeyimiz Orhan Kaynar’a bir kez daha rahmet diliyorum ve turnuvamızın dostluk içinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’de, “Meydanları dolduran demokrasiye sahip çıkan necip milletimize teşekür ediyorum, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin Orhan Kaynar futbol turnuvasının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve tüm sporculara başarı diliyorum” diye konuştu.
 
Bugün oynanan karşılaşmalar ve alınan sonuçlar ise şöyle:
 
Büyükşehir Belediyesi :1 - Karadeniz Gazetesi :6
TRT :3 - İlkhaber Gazetesi :3
Taka Gazetesi :11 – FC Objektif :3
Sampiyonspor: 4 - Dirilis FC 3






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber