Dayı Kürek Lahmacun yeniden Trabzon'da

DAYI KÜREK LAHMACUN, iki aylık aradan  sonra yeniden Trabzon’da hizmet vermeye başlıyor. 

Dayı Kürek Lahmacun yeniden Trabzon'da

Yemek sektörünün önemli markalarından DAYI KÜREK LAHMACUN, iki aylık aradan sonra yeniden Trabzon’da hizmet vermeye başlıyor. 

Erzurum’dan sonra ilk franchise verilen Trabzon’un DAYI için büyük önem taşıdığını söyleyen AZ Bilişim Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Zeki Arıcıoğlu, “Trabzon bizim ilk göz ağrımız. Kısa bir ara verdik, hasret Çarşamba günü bitiyor” dedi.

TRABZON’DA BÜYÜYEN MARKA
Dayı Kürek Lahmacun’un Trabzon serüvenini anlatan Başkan Arıcıoğlu, “Bu markayı Erzurum’dan sonra ilk kez 5 yıl önce Trabzon’a taşıdık, ilk franchise sözleşmesinin Trabzon ile imzaladık. Dayı; Erzurum’da doğan ancak Trabzon’da büyüyen bir marka. Bu şehir bu markaya çok önem verdi, sahiplendi, sevdi, değer kattı. Şimdi 27 şubemiz var ama Trabzon’un yeri çok ayrı. Bu kadar önem verdiğimiz bir şehirde, üzüldüğümüz gelişmeler yaşandı” diye konuştu. 

CAĞ VE DAYI’M’LA İLGİMİZ YOK
“Trabzon’da hazır olan işletmemizi devralan arkadaşlar ne yazık ki imzaladıkları sözleşmenin sorumluluğunu taşıyamadı” diyen Arıcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “5 yıl boyunca sürekli kazandırdığımız bayimiz her geçen gün sistemin ekseninden kaymaya başladı. Ürün kalitesi ile ilgili sorunlar yaşayınca sözleşmemizi tek taraflı feshettik. Ancak kelime oyunuyla Dayı’m adıyla markamızı kullanmaya başladılar. Yetmedi, markamızın ürün portföyünde olmayan cağ kebabını satmaya başladılar. Bu iki işletmeyle hiçbir alakamız yok.”

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI
Trabzon halkının DAYI markası ve lezzetiyle sorun yaşamaması için gereken adımları attıklarını vurgulayan Mehmet Zeki Arıcıoğlu, “Sözleşmemize aykırı hareket eden kişi ve kişiler hakkında da hukuki süreci başlattık. Bu sürecin kısa sürede tamamlanacağından ve markamıza zarar verenlerin gerekli cezayı alacağından şüphemiz yok” diye konuştu.

——-
YENİ ŞUBE ÇARŞAMBA 
Erzurum’da 2013 yılında kurulan ve geçen zaman içinde ulusal bir marka haline gelen DAYI KÜREK LAHMACUN, bugün 11 şehirde 27 şubeye ulaştı. Tarım Bakanlığı’nın Ankara’da örnek gösterdiği 1200 metrekarelik lojistik merkezde 27 şubenin ihtiyaçları karşılanıyor. 28’inci şube, Çarşamba günü Trabzon’da, Beşirli Stadyum Kavşağı’nda açılıyor. 
DAYI KÜREK LAHMACUN ayrıca, 6 ay içinde Trabzon’da ikinci bir şube daha açma kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber