Davut Çakıroğlu, Meral Akşener'in partisine katıldı

MHP'den istifa eden siyasetçi Çakıroğlu, İYİ Parti'ye katıldı.

Davut Çakıroğlu, Meral Akşener'in partisine katıldı

Ortahisar Belediyesi MHP Grup Başkanlığından istifa eden ve siyasi hayatını bağımsız olarak sürdüren Davut Çakıroğlu yazılı açıklama yaparak Meral Akşener başkanlığında kurulan İYİ Parti'ye katıldığını açıkladı. 



Çakıroğlu açıklamasında, siyasi kısırdöngünün alternatif arayışlar doğurduğunu ve bu minvalde kurulan İYİ Parti'ye geçme kararı aldığını duyurdu.   “Kurucu genel başkan Meral Akşener ve kurucu üyelerin bu cesaretini takdirle karşılamakla beraber onlarla yol ve dava birlikteliği yapmayı toplumsal bir zaruret hatta milli bir görev olarak addediyorum. Bu oluşumun kutuplaşmayı ortadan kaldıracağına, insanlara umut olacağına ve ülkemizin temel değerlerine bağlı, ilkeli siyasetin yeniden inşası için değerli çalışmalar ortaya koyacağına inancım tamdır.” ifadelerini kullanan Çakıroğlu, “Toplum nezdinde de artarak devam edecek olan bu heyecana ortak olmak ve birikimlerimizle bu oluşuma katkı sağlamak için bundan sonraki siyasi hayatımıza İYİ PARTİ çatısı altında devam edeceğimizi milletimizle paylaşmak isterim.Biz bütün gönüllere girmek ve bu millete hizmet etmek için çarpan yüreklere ortak olmak istiyoruz. Bir kez daha ülkenin zor döneminde, ohal şartlarında ve demokrasinin aksaklıklar yaşadığı bir dönemde liderlik göstererek öne atılan genel başkan Meral Akşener'i ve arkadaşlarını tebrik ediyor, ülkem adına bu heyecana ortak olan herkesi selamlıyorum.” şeklinde belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler