ÇYDD Trabzon'da görev değişimi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi'nde görev değişimi yaşandı.

ÇYDD Trabzon'da görev değişimi

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Trabzon Şubesi'nde Mustafa Boz başkanlık görevine geldi.


Uzun yıllar ÇYDD’de Trabzon Şube Başkanlığı yapan Evşen Gültebe, 14 Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda görevi yeni başkan Mustafa Boz’a devretti. Yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısından sonra görev dağılımı da yapıldı. Buna göre ÇYDD Trabzon Şubesi’nin yeni yönetimi Başkan Yardımcısı Nevin Çuhadaroğlu, Sayman Zuhal Aydın, Yazman Nurgül Çanakçı, üyeler, Nurengin Ören, Pınar Güner ve Hamdiye Kazan olarak belirlendi.


HEDEFİMİZ ÇAĞDAŞ TÜRKİYE

'Çağdaş Türkiye hedefimizdir'  mesajı veren yeni başkan Mustafa Boz, “Biz Türkan Saylan’ın başlattığı, aydınlanma hareketini aydınlık yarınlara taşımak için yola çıktık. Şuna inanıyoruz ki, kadınlarının okuduğu toplum çağdaş toplumdur. Bu amaçla muhtaç, kızlarımıza ve gençlerimize maddi ve manevi destek olmak onların FETÖ örneğinde olduğu gibi illegal yapılara savrulmaması için kucaklamak üzere and içtik. Bu arada Türkiye’nin ve Dünyanın ezilen emekçilerinin hakları için gerekli mücadeleyi vereceğiz. Türkiye’nin sorunlarına asla duyarsız değiliz, çağdaş Türkiye hedefimizdir" dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber