Cumhuriyet Başsavcısından Muhtarlara ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu'dan Trabzon Muhtarlar Federasyonuna ziyaret.

Cumhuriyet Başsavcısından Muhtarlara ziyaret

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Trabzon Muhtarlar federasyonunu ziyaret etti.


Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başsavcı Kutanoğlu, Muhtarlar federasyonuna çalışmalarında başarılar diledi.

Kutanoğlu, Muhtarlarların  yerel  yönetim acısından önemli bir görev ifa ettiklerini belirterek, "Mahallle  kültürümüz  var. Genel de  askere gitme  törenlerinde  ve  meskun mahalde  silah  atışları  oluyıor. Bunun önüne  hep beraber geçmeliyiz. Bizim sizlerden isteğimiz Huzurlu bir yaşam alanı  beraber oluşturalım. Sizler mahalenizde  istenmeyen olayları  bize  her zaman  bildirmelisiniz. Berabere  sorunları aşmalıyız. Muhtar  camiasının özellikle  toplumun kanayan yarası olan madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile mücadelede etkin olarak görev aldığını belirterek başarılı oluyorsak inanın bunda sizin emeğiniz var" dedi.

Kutanoğlu, FETÖ soruşturmalarının da aralıksız devam ettiğini sözlerine ekledi.

Trabzon Muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon Muhatralr federasyonu ve Trabzon genelinde görev yapan 692 mahalle muhtarı olarak her zaman yargı ile işbirliği içinde Trabzonun  sorunlarına çözüm aradık, aramaya da devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Başsavcısından Muhtarlara ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısından Muhtarlara ziyaret

Cumhuriyet Başsavcısından Muhtarlara ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber